2012. január 2., hétfő

Prológus "szerűség"

Sziasztok!
Úgy döntöttem elrakom a "prológust", hogy aztán már szépen lassan a többi fejezetet is felpakolhassam egymás után :)) Kommentelj légyszi!

  Emily még álmos volt mikor reggel felszállt az iskolabuszra. Csak úgy, mint az előző pár héten, nem aludt jól az éjjel. Állandóan a furcsaságok jártak a fejében, amik akkor történtek mikor mérges lett, szomorú, esetleg boldog.
  Az első ilyen eset a 16. születésnapján történt, amikor Sam, Emily öccse, az anyjuk elől menekülve fejre ejtette a szülinapi tortát. Emily nagyon mérges lett, mert tudta mennyit dolgozott vele az anyja, ráadásul Sam bocsánatot sem kért. A fiú nagyon összeveszett a nővérével és amikor azt mondta mérgében, hogy "nem kár érte, úgyis nagyon ronda volt", Emily dühe kitört és az összes lámpa villódzni kezdett, majd mind egyszerre kialudtak.
  Mindenki elhallgatott és inkább a torta összekaparásával kezdett foglalkozni. Emily azóta "letépett" két függönyt, megnyitott pár csapot és kitört egy ablakot, mint ezt anélkül, hogy hozzájuk ért volna. 
  A családban nem tulajdonítottak ennek nagy jelentőséget: a csapokat a rossz csöveknek, a függönyöket és az ablakot a huzatnak tudták be...

1 megjegyzés: